Maén Baskét: Kumaha Pikeun Ngaronjatkeun Kaulinan Anjeun

Comments · 75 Views

Maén Baskét: Kumaha Pikeun Ngaronjatkeun Kaulinan Anjeun

Baskét parantos diawaskeun sareng PG SLOT dimaénkeun mangtaun-taun. Janten pamaén baskét anu suksés peryogi waktos pikeun latihan sareng dedikasi. Tulisan ieu bakal masihan anjeun inpormasi anu diperyogikeun sareng anjeun henteu kedah eureun di dinya.


Pastikeun dribble leres. Ulah make lontar anjeun nalika dribbling. Gantina, make fingertips Anjeun. Ku cara éta, anjeun bakal gaduh kontrol anu langkung ageung kana bal. Anjeun kudu bounce bal dina tingkat nu teu leuwih ti cangkéng anjeun, sarta tetep bal di sisi anjeun tinimbang langsung di hareup. Ulah nempo ka handap, salawasna nempo ka luhur.


Nalika anjeun dribbling baskét, hal anu penting pikeun tetep panon anjeun nepi. Teu cukup latihan mun anjeun neuteup baskét bari dribble. Upami anjeun nembé ngamimitian, bawa bal anjeun dimana waé anjeun angkat. Lamun anjeun leumpang jeung éta pantes pikeun ngalakukeunana, pastikeun anjeun dribble eta. Émut yén upami anjeun fokus kana bal, teu aya deui jalan pikeun sadar naon anu lumangsung di pangadilan.


Pastikeun anjeun ngalakukeun loba latihan dina layups. Layup nembak akun pikeun ngeunaan 80% tina nembak kaulinan urang. Coba lumpat, dribbling, luncat sareng némbak sabisa-bisa anjeun. Upami anjeun tiasa ngalakukeun ieu leres, anjeun bakal tiasa ngahontal kaahlian ieu.


Lemparan bébas mangrupikeun aspék méntal dina olahraga sapertos aub sacara fisik. Anjeun kedah tangguh mental pikeun janten penembak shot gratis anu tetep. Istirahat sareng fokus kana karanjang anjeun pikeun ningkatkeun lémparan gratis éta.


Anjeun kedah siap pikeun pertahanan naon waé anu dianggo ku tim lawan. Mayoritas kaulinan kamungkinan lumangsung di zona, kumaha oge lawan Anjeun bisa pindah ka sinyalna man-to man. Upami anjeun henteu ngalatih diri pikeun ngabela ieu, anjeun tiasa kaleungitan kontrol anu anjeun tahan dina pertandingan.


Naha anjeun badé nipu musuh anjeun? Coba balik pass. Pikeun nyieun operan ieu ku nyekel kana bal ngagunakeun leungeun dominan. Saatos éta, tarik bal ka tukangeun anjeun. Anjeun teras bakal ngagunakeun pigeulang anjeun pikeun malikkeun ka arah anu anjeun pikahoyong ku bal. Éta tiasa janten téknik anu picilakaeun anu tiasa nyekel tim lawan lengkep.


Umpan anu henteu katingali tiasa dihindari kalayan sinyal tangan anu leres anu dianggo ku rekan tim. Bisa jadi repot ngaliwat ka batur sapagawean nalika anjeun duanana nuju ka karinjang. Sinyal leungeun mangrupikeun metode anu saé pikeun milarian naha pamaén tiasa nyandak pas anjeun. Lamun batur satim teu némbongkeun sinyal, pamaén moal bisa nyieun hiji pass teu dihaja.


Kamampuhan pikeun leumpang ogé mangrupikeun aspék anu penting dina baskét. Aya dua aspék krusial pikeun tetep dina pikiran. Anjeun kudu nyieun ayana eminent handapeun karinjang Anjeun. Kadua, tempatkeun diri ka payun ngalawan musuh anjeun. Sakali anjeun parantos ngamankeun tempatna, anjeun kedah negeskeun rohangan sapertos anjeun. Hiji yayasan footwork solid penting.


Nyaho lawan anjeun. Pariksa laporan ngeunaan kepanduan sareng dengekeun kasét pertandinganna. Coba pikeun nangtukeun kaunggulan jeung kalemahan wewengkon unggal pamuter urang. Upami anjeun wawuh sareng gerakan lawan anu anjeun tiasa antisipasi, anjeun bakal kéngingkeun kauntungan dina pertandingan sabab anjeun bakal terang tindakan anu bakal dilakukeun ku anjeunna. Saha anu terang ngeunaan taktik pertahanan tiasa janten pertahanan anu luar biasa.


Upami pamotretan anjeun henteu tepat Periksa postur taktak anjeun. Mun anjeun teu di taktak pangalusna, teu masalah kumaha alus anjeun, shooting, shot moal take off. Taktak anjeun kedah sajajar sareng arah anu anjeun némbak. Teundeun taktak shooting anjeun kalawan pasisian, teuing.


Latihan latihan anu ngabutuhkeun anjeun nyandak baskét ka sisi séjén lapangan dina handapeun lima dribbles. Ieu mungkin sigana kawas hiji tugas teu mungkin dina mimitina. Upami anjeun sering latihan latihan ieu, anjeun bakal langkung gancang sareng léngkah anu langkung saé. Bakal gampang layup nalika istirahat gancang, sareng anjeun tiasa maju tim anjeun gancang.


Anjeun tiasa greatly ningkatkeun kaulinan Anjeun di pangadilan ngaliwatan latihan pikeun kakuatan. Stamina sareng kakuatan mangrupikeun dua hal anu diperyogikeun pikeun suksés dina baskét. Malah murangkalih tiasa ngamangpaatkeun latihan pikeun ngawangun suku sareng panangan anu kuat. Salaku rumaja ngadeukeutan beurat bisa garapan pikeun ngaronjatkeun dampak. Nalika aranjeunna ngahontal umur éta, aranjeunna bakal tiasa ngawasaan téknik anu bakal ngajantenkeun aranjeunna janten pamaén top.


Jieun panghalang antara bal jeung lawan anjeun ku ngagunakeun leungeun nu nuju teu dipaké pikeun dribble. Pastikeun teu maksa lawan anjeun kana posisi dimana anjeun bisa penalized. Tetep panangan anjeun dina jangkungna sarua jeung Apex dribble Anjeun.


Upami anjeun tiasa nginget-nginget poin-poin ieu dina waktos salajengna anjeun maén di lapangan, anjeun bakal tiasa langkung nikmati unggal waktos. Anjeun tiasa neraskeun diajar langkung seueur ku maca artikel sareng blog pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun kamampuan anjeun. Beuki anjeun terang langkung seueur anjeun terang, langkung saé maén anjeun bakal janten.

Comments
Search